今次踩到一間令人驚喜嘅店,清一色嘅裝潢,帶嚟舒心嘅用餐環境。🌟 食物方面,我第一樣試嘅係大蝦多士,真係正到無話可說!每一啖嗰啲蝦,鮮甜得嚟又彈牙,令人一啖接一啖。多士本身烤得啱啱好,外脆內軟,嗰種層次感覺,簡直就係改良版嘅香港法包!😍話說返個熱朱古力,呢啲天氣飲呢杯,真係暖笠笠咁,香氣逼人。辣辣哋嘅香料味散發出嚟,絲毫唔膩口,飲落去簡直係心頭好。同桌嘅朋友點嘅Turkish Eggs on Toast,見佢夾埋燒雞一齊食,個樣滿足得嚟仲話呢家店嘅Greek yogurt超乎想像地幼滑,佢哋啲石榴粒同開心果碎嘅加入,仲話係咸香配酸甜嘅完美對決。餐廳嘅一帆風順,應該可以攞到餐館嘅份上,呢間店,值得再去再去!👍🏻