2024-03-27 42 瀏覽
朋友生日,揀咗呢間食。見個名記得意,上到去原來大小朋友都啱玩。除咗有board game,仲有超多恐龍玩具,啱晒一家大細。$588 2人餐勁誇張,個份量兩個女仔係食唔晒🤭建議大家可以三個人share。應該做會員仲有得再平啲。西班牙火腿蕎麥麵沙律忌廉蘑菇湯圖班卡納三文魚蜜糖烤雞Prizza鹽酥雞粒拼魷魚圈杏仁牛角窩夫配雪糕Tiramisu抹茶拿鐵荔枝茉莉茶好多個選擇,叫咗個沙律,仲要有埋蕎麥麵,超大份,配黑醋汁。見到個名幾得意,就叫咗個三文魚,三文魚整得啱啱好,唔會過熟,仲有好多汁, creamy。蜜蜂烤雞pizza,仲有勁多芝士,pizza嗰邊勁脆,薄薄地,好有口感。小食揀咗雙拼,份量都好多,全部都脆卜卜。仲包埋嘢飲,朋友叫咗杯抹茶拿鐵,我就飲荔枝茉莉茶,仲有兩粒荔枝喺度超足臉料。甜品方面,揀左牛角包窩夫,同埋Tiramisu。牛角包窩夫超正,又唔會太大份食唔晒,配埋士多啤梨雪糕一流。Tiramisu都好Creamy,但又唔會太甜。仲有得夾公仔🧸

朋友生日,揀咗呢間食。

$588 2人餐

杏仁牛角窩夫配雪糕
Tiramisu
抹茶拿鐵
荔枝茉莉茶

好多個選擇,叫咗個沙律,仲要有埋蕎麥麵,超大份,配黑醋汁。

小食揀咗雙拼,份量都好多,全部都脆卜卜。

仲有得夾公仔🧸