今次經過旺角 就選擇同男朋友食良心小店阿木啦!我地之前都食過好多次架喇~食物水準一如以往高質我地Total叫左一個台灣麵,一個肉鬆蛋餅, 一個炸甜不辣同家傳鹽酥肉紅燒牛肉麵一如以往 好多塊肉~每塊都超淋~輕輕一咬已經係口入面化開麵質就稍為普通,但都有少少彈牙~湯底都OK唔錯份量夠大~就算係男士們食一個應該都夠飽炸甜不辣~好好味~好Q岩岩炸起熱辣辣,非常惹味個人覺得比起係台灣夜市食到既有過之而無不及呢~絕對值得一試肉鬆蛋餅都係水準之上~外皮好Q又夠薄配合埋入面既肉鬆, 每一啖都係幸福既感覺呀!基本上每次黎都係必嗌!(仲有另一款可選擇/加芝士)家傳鹽酥肉第一次食, 感覺同係台灣食既都幾似肉質唔錯,幾彈牙 但略嫌外皮有少少咸,入面唔太夠味總結係非常抵食既一間餐廳,相信之後都會不斷翻食🤤另外店鋪門口亦都擺放左好多台灣食物/飲品售賣~係疫情下都有少少去左台灣既感覺呢!評分:環境 ⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️舒適 ⭐️⭐️⭐️優閒 ⭐️⭐️⭐️回頭 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
今次經過旺角 就選擇同男朋友食良心小店阿木啦!
我地之前都食過好多次架喇~食物水準一如以往高質

麵質就稍為普通,但都有少少彈牙~湯底都OK唔錯
份量夠大~就算係男士們食一個應該都夠飽
紅燒牛肉麵

炸甜不辣~好好味~好Q
岩岩炸起熱辣辣,非常惹味
個人覺得比起係台灣夜市食到既有過之而無不及呢~絕對值得一試
炸甜不辣

肉鬆蛋餅都係水準之上~外皮好Q又夠薄
配合埋入面既肉鬆, 每一啖都係幸福既感覺呀!
基本上每次黎都係必嗌!(仲有另一款可選擇/加芝士)
肉鬆蛋餅

家傳鹽酥肉第一次食, 感覺同係台灣食既都幾似
肉質唔錯,幾彈牙 但略嫌外皮有少少咸,入面唔太夠味

評分:
2021-03-31
紅燒牛肉麵
炸甜不辣
肉鬆蛋餅
  • 蛋餅,炸甜不辣,牛肉麵