cafe TOO

2024-02-18 2317 瀏覽
二月新春飯聚🤩今次同朋友去左港島香格里拉食#buffet #dinnerbuffet有好多各式各樣的美食🤤而海鮮類我最中意食龍蝦同長腳蟹腳🦞🦀亦有各款魚生同壽司🍣而拖羅同赤蝦最好味😋但我最愛係牛肉,有即燒黑毛和牛🐮本身師傅俾兩件小牛肉俾我⋯但我再問佢可唔可以俾多兩塊?佢就俾左兩大塊俾我😆唔好意思我太中意食😛其次有咖哩、麵食、沙律吧、各款中式菜式及港式燒味點心等等,但我冇食🙈但有老火湯飲勁鮮甜,我連渣都食埋🙊後悔冇飲多一盅🥺食到中途,職員話隨餐每人附送一碟龍蝦雲吞配龍蝦湯🦞#yummy最後就食我最中意既甜品🤤新春甜點外觀十分精美😍我都抱住中伏心態試食😂結果又幾好味喎!唔係死甜真係用心製作👍🏻但最甜係火焰雪山🤣真係太甜食唔落😬而鬆餅又出奇地好味🤣

但最甜係火焰雪山🤣真係太甜食唔落😬而鬆餅又出奇地好味🤣