2022-06-16 42 瀏覽
平時lunch都有買chotto maki takeaway翻公司食。今日行過見到佢新出lobster roll 2.0,好似幾吸引咁,就同同事一齊買啦~之前次次都食cali salmon,今次除左試lobster roll 2.0,我地仲揀左個自選卷物,可以揀哂自己鐘意食既魚生同配料🤙🏻lobster roll 2.0其實我無食過lobster roll 1.0🤣所以唔知同之前個version有咩分別🤭不過lobster roll 2.0相當足料,個roll裏面塞滿哂龍蝦肉,十分鮮甜美味。另外卷物面層仲有炙燒三文魚同牛油果,令味道更為豐富。自選卷物我地揀左油甘魚、牛油果、玉子、吞拿魚片(要另加10蚊)、黑松露蛋黃醬、芥末蛋黃醬同炸蒜片。全部都係我既至愛😍建議最好正係揀一個sauce,因為自選有得揀兩個,略嫌太多sauce搶左甸生既鮮味🙈

lobster roll 2.0

自選卷物