黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (棉登徑)
2022-12-05 61 瀏覽
無論內內外外都勁有日本居酒屋嘅氛圍,連員工嘅親切友善嘅態度都令客人食得好開心,真係好似去旅行咁唔使諗咁多一於食食食,所以一間餐廳嘅成敗在需要台前幕後一齊經營嘅。少少不便嘅係用QRcode落單,因為食物唔係普通大路名稱,睇大餐牌圖文並茂之餘要喺手機搵返喺邊度,呢part用咗唔少時間,好彩店員都好幫手,後來指住大餐牌問返點落,算慳返啲時間😝必食人氣No 1 甲羅燒,3個人叫咗一個赤鬼,一個原味,店員先上一份燒之前俾大家映相,再攞去燒,估唔到燒之後份量都幾多,我哋加添多幾次梳打餅先可以ko晒啲蟹羔。蟹羔濃郁香口,如果食得辣(其實唔算辣),赤鬼少少辣可以中和蟹羔嘅膩,絕配👍明太子雞翼:好味但唔算特別鰻魚玉子燒:都係好味嘅,不過我鍾意中間少少moisture 感極上壽司盛盒:件件魚生都鮮甜,當然唔會有驚為天人感唐揚炸八爪魚:外表平平無奇,入口就知係好嘢,八爪魚爽口彈牙,用唐揚炸好夾海老天反卷:海老鮮甜,反卷唔實但唔散,兩者口感好夾三文魚腩壽司:新鮮但冇特別磯燒岩手蠔:好大隻好肥美,好想問可唔可以生食唔燒得唔得食物、環境、服務真係做到賓至如歸,希望黑門水產可以保持落去,咁我哋可以耐唔耐止下日本癮☺️

明太子雞翼:好味但唔算特別

極上壽司盛盒:件件魚生都鮮甜,當然唔會有驚為天人感

海老天反卷:海老鮮甜,反卷唔實但唔散,兩者口感好夾

三文魚腩壽司:新鮮但冇特別

磯燒岩手蠔:好大隻好肥美,好想問可唔可以生食唔燒得唔得

味噌甲羅燒
赤鬼味噌甲羅燒