2023-11-27 91 瀏覽
成日係旺角經過見到呢間,今次終於試下佢#蕃茄牛肉牛筋麵 🍅🍜超大碗😳唔怪之得可以揀少麵🙈牛肉軟淋得黎帶點咬口,牛筯炆得好淋充滿膠質😀麵質適中,蕃茄湯似加左啲茄膏既感覺🍅HKD78#鹽酥肉便當 🍱便當有滷肉飯再加鹽酥肉,再有3款小前菜,好豐富~鹽酥肉炸得唔油膩,肉質爽彈有啲似豬頸肉feel🤣帶少少酒香,椒鹽味就唔太出🙈滷肉好岩送飯😋HKD63#芝士肉鬆蛋餅 🌯蛋餅皮軟熟,超多肉鬆🤩芝士唔係拉絲個款,係片裝芝士,fafafoodie 想要拉絲芝士🥺🥺HKD45#梅子地瓜條 🍠地瓜肉係橙色既,唔算超甜,有得揀多梅子粉😁酸酸甜甜~如果炸皮做返薄啲會更好HKD40#芝士岩鹽奶蓋炭燒烏龍茶 (凍) 🥤揀左微糖走冰,芝士奶蓋幾輕盈,烏龍茶味唔算濃,飲完唔怕瞓唔著😆HKD38(叫主食可半價加購)#金鑽鳳梨四季春 (凍) 🥤四季春茶味幾出😋金鑽鳳梨香甜,仲有啲果肉添~~HKD34 (叫主食可半價加購)免加一服務費阿木台灣麵旺角#fafafoodie_旺角
成日係旺角經過見到呢間,今次終於試下佢

#蕃茄牛肉牛筋麵 🍅🍜

#梅子地瓜條 🍠
HKD40

梅子地瓜條

#芝士岩鹽奶蓋炭燒烏龍茶 (凍) 🥤
HKD38(叫主食可半價加購)

#金鑽鳳梨四季春 (凍) 🥤
四季春茶味幾出😋金鑽鳳梨香甜,仲有啲果肉添~~
HKD34 (叫主食可半價加購)

金鑽鳳梨四季春/芝士岩鹽奶蓋炭燒烏龍茶

免加一服務費