2023-05-27 53 瀏覽
朋友食過呢間幾好食介紹左我去試下呢個fusion泰菜, 一去到睇menu覺得佢地改名都幾有心思🤣d名都改得幾得意💚姜泰公釣魚餅 - 呢個魚餅都幾濃味, 夠乾身香口, 不過我食到一條魚骨仔, 可以話係真材實料又可以話佢拆骨拆得唔小心😂🤣💛蝦兵蟹將 - 呢個炒飯係menu到寫左係用蟹肉同蝦油炒, 食落真係有陣陣蝦油味! 😀 蟹肉係食得出ge, 不過就可能碎左d所以食落一絲絲咁. 個炒飯係乾身個隻, 都唔錯幾好味既, 同魚餅一齊食, 個飯就感覺淡味d.💚泰黃油啦…阿雞 - 佢係有2隻雞髀配左法邊豆同焗薯. 雞髀焗到同皮好脆! 雞肉都算滑. 都係唔算濃味, 但我自己幾中意食呢類烤雞就覺得幾好食. 個焗薯我覺得整得好好味, 外脆內軟! 豆就普通正常🤣 menu話配左個泰式辣汁但其實食落就唔係好覺既🤔 係有少少蒜蓉味咁洛神花茶 - 我就嗌左呢個, 朋友嗌左青檸梳打. 洛神花茶酸酸地, 唔會好甜, 都幾解膩. 💰人均消費:300-350個人覺得佢定價較高份量唔算多, 但食得出係有心機同埋好味既. 服務都好好, 店主2人都係笑容滿面! 環境都幾有特色, 係行懷舊風, 仲一直播住歌

💰人均消費:300-350