2011-04-01 429 瀏覽
這天是我的生日, 女友特意為我安排這特色的俄羅斯菜, 我們之前也未試過啊!我們點了:俄羅斯飽(菠菜, 磨菇, 蘋果) - 其中以蘋果最好吃, 酸酸甜甜咁~ 磨菇就太磨菇味了, 吃完三個飽都有少少飽了!Smoked Salmon Pancake - Pancake 加埋煙三文魚, 原來加埋都幾好吃, 不過太細條啦, 唔夠喉呀!!Penne Pasta - 起初以為是普通的長通粉, 但原來是大碌竹粉, 入面釀左菠菜同蟹肉, 幾有特色, 都幾好食!Pork spare rib Shashlik - 在未上菜前, 侍應在旁點火燒一燒, 跟住拍手, 我地真係o晒, 少見識未見過呀! 燒豬仔骨也十分出色, 味道剛剛好, 而且伴碟的露筍, 茄子等都很好吃!Tiramisu Ice cream with Fruit - 很清新的甜品, 用上了很多新鮮的水果, 加上Tiramisu雪糕, 不錯! 唯一不好便是那個殼甜了一點Russian Pudding - 是俄羅斯的生日蛋糕嗎?? 這個比較一般, 是因為送的關係嗎?在上甜品時還有註場的歌手唱了英文, 中文, 俄文?的生日歌給我, 很特別啊!! 唯一要改
我們點了:
在上甜品時還有註場的歌手唱了英文, 中文, 俄文?的生日歌給我, 很特別啊!! 唯一要改進是那侍應的服務態度吧, 真是很一般呀!!
Russian Pudding
俄羅斯飽 (菠菜)
俄羅斯飽 (磨菇)
俄羅斯飽 (蘋果)
Smoked Salmon Pancake
Penne Pasta
Pork spare rib Shashlik
Tiramisu Ice cream with Fruit
2011-03-29
$258.5 (晚餐)
生日
Russian Pudding
俄羅斯飽 (菠菜)
俄羅斯飽 (磨菇)
俄羅斯飽 (蘋果)
Smoked Salmon Pancake
Penne Pasta