Cambo ขุนทอง (The ONE)

2024-04-20 52 瀏覽
咖哩牛腩煲lunch set 牛腩煲上檯嘅時候會有埋個爐仔熱住個煲,幾時食都熱辣辣~原本以為lunch set咧個價錢應該唔會好多牛腩,估唔到都幾多,而且都幾大舊!個青咖哩好香,攞嚟撈飯就啱啱好!大蝦菠蘿焗飯lunch set 一上檯已經好吸引,大蝦肉質彈牙,啲飯唔會好油,而且味道適中。撈埋肉鬆同菠蘿一齊食,鹹鹹哋加埋酸甜,好正!!生菜包(豬肉) 自從之前試過一次生菜包真係返唔到轉頭,見親必叫!豬肉碎鹹中帶少少醋酸真係好正,可惜我食唔到太辣,所以要一邊食一邊飲嘢🤣🤣 但係又辣又酸嘅豬肉碎加埋咁爽口嘅生菜真係好惹味好開胃~泰式酸辣豬頸肉 豬頸肉又係好食之一,大舊之餘食落爽脆彈牙,加埋酸辣嘅汁,作為前菜真係唔錯😋近排食嘅幾間泰式餐廳都幾高質,咧間餐廳喺尖沙咀The One入面,可以咧個價錢食到咁豐富嘅lunch都算抵食啦~
咖哩牛腩煲lunch set

大蝦菠蘿焗飯lunch set