2023-11-27 1234 瀏覽
朋友話有個地方打卡好正,有好多熊仔初頭都有啲擔心好睇唔好食,但係去到食完又覺得唔錯一嚟到門口已經有好大個熊仔上樓上一樓堂食,呢個位就打卡熱點,超級多 潮熊見到呢個吧檯就知道可以叫cocktail朋友去咗影相我就拎咗個cock·tail menu,叫咗一個 world first apple pie- 世一蘋果批入口酒味唔重,有淡淡蘋果味主菜畀我見到有一個甲羅燒意粉 甲羅燒配意粉我真係未試過呢個甲羅燒意粉超級正,蟹殼上面嘅蟹膏超級濃郁,下面意粉裏面有大量蟹肉, 意粉汁做到非常掛面 ,覺得非常好食朋友揀咗呢一個佢話好特別嘅芝士焗蔬菜釀南瓜圈, 因為即叫即焗,所以等得都比較耐,但係嚟到熱辣辣真係覺得好正, 大大件南瓜真係覺得好震撼南瓜好厚肉而且一絲一絲, 焗完嘅南瓜甜度充足, 配埋芝士蔬菜感覺好健康最尾再叫多一個心太軟好鍾意睇佢切開嗰下流出嚟好正整體覺得價錢公道款式特別,下次會再帶食素嘅朋友嚟食南瓜圈走嗰陣都忍唔住影多幾張
朋友話有個地方打卡好正,有好多熊仔
初頭都有啲擔心好睇唔好食,但係去到食完又覺得唔錯
一嚟到門口已經有好大個熊仔

上樓上一樓堂食,呢個位就打卡熱點,超級多 潮熊

見到呢個吧檯就知道可以叫cocktail

入口酒味唔重,有淡淡蘋果味

主菜畀我見到有一個甲羅燒意粉
甲羅燒配意粉我真係未試過

最尾再叫多一個心太軟

好鍾意睇佢切開嗰下流出嚟好正

整體覺得價錢公道款式特別,下次會再帶食素嘅朋友嚟食南瓜圈

走嗰陣都忍唔住影多幾張

2023-11-21