松葉蟹忌廉意粉($198)有crab meat蟹肉、crab roe蟹籽、crab paste蟹膏,未食已經聞到好香,將啲蟹籽蟹膏撈勻d忌廉汁,食落每一啖意粉都好香,好creamy,好濃嘅蟹味,松葉蟹連殼上碟,好鮮甜,好好食!原味班戟($99)好有空氣感,夠鬆軟!食落好似棉花糖咁柔軟,蛋味好香(呢個好重要!),加埋啲cream好好味,唔會好漏,甜度適中!最鍾意食原味,唔鍾意加其他配料,呢個班戟無令我失望!Cold Cappuccino ($36)甜度適中,咖啡濃香,好飲過其他coffee shop既咖啡!除咗排隊嘅人比較多,需要等嘅時間長d之外,坐既位置同食枱都夠寬闊,好多食物種類選擇,一定會再encore
松葉蟹忌廉意粉($198)

松葉蟹忌廉意粉

原味班戟($99)

原味班戟

Cold Cappuccino ($36)

松葉蟹忌廉意粉
原味班戟