餐廳係樓上鋪,面積唔算大,所以想黎既話記得要book位🙈呢次安排坐左bar枱位,位國之間都幾闊落,枱都夠大放野食🍢🦪🐥🐮🍶值得一提既係所有店員都好好服務態度,成餐飯食得好愉快😚🦪鐵盒燒生蠔(6隻)$240黎到蠔既專門店冇理由唔食蠔😆本身都驚驚地會唔會燒得太老會韌,好好彩6隻大生蠔都燒得岩岩好,飽滿多汁,店員介紹生蠔係用清酒煮,建議第一隻食左原味先,真係幾好食,好鮮!桌上附有檸檬汁同辣味檸檬汁調味,不過我覺得都係原味最好食!🥰🥚明太子玉子燒 $108玉子燒都超推介🌟沙律醬.明太子.芝士.玉子,所有材料加埋竟然一啲都唔膩,同埋玉子燒得好滑👍🏻👍🏻👍🏻🫖🍚明太子茶漬飯 $58其實本身已經食得好飽,不過見到隔離枱叫好似幾吸引🤤果然冇令我失望,湯底清甜,而且係用飯有輕輕煎過😳少少焦香味加上明太子既咸香同茶湯,好食到一口氣清左🤣🐟炸大池魚 $98真心…唔推介😅係我孤陋寡聞,又預先冇問到店員,我真係想像唔到炸大池魚上碟會係吉列魚柳咁樣😂吉列魚都冇乜問題,但可惜魚身較薄,雖然炸粉冇佔條炸魚既一半😂魚肉真係見到既咁大條,不過炸粉同魚肉都幾分離,同埋有細骨🙊伴碟有跟他他醬同炸豬排汁,2款醬汁點魚肉都幾好味

值得一提既係所有店員都好好服務態度,成餐飯食得好愉快😚
鐵盒燒生蠔

🦪鐵盒燒生蠔(6隻)$240
明太子玉子燒

🥚明太子玉子燒 $108
明太子茶漬飯

🫖🍚明太子茶漬飯 $58
炸大池魚

🐟炸大池魚 $98
伴碟有跟他他醬同炸豬排汁,2款醬汁點魚肉都幾好味,因為條魚冇乜鮮味😂唔洗擔心蓋過魚味😂呢個價錢我食多3串串燒好過😂😂

食完條魚唔係咁開心要食返啲串燒平衡下🍢
雞蛋豬肉

🐷雞蛋豬肉 $38
呢串係用豬肉片包住溏心蛋,食既時候要小心爆汁😆溏心蛋口感柔軟,即使燒過都冇過熟,外層包埋既豬肉片燒得好香,兩者加埋好惹味!
🐥鹽燒雞腎 $38
喜出望外既雞腎!一啲都唔韌唔硬,好彈口!
🐥鹽燒雞軟骨 $38
呢款都幾特別,唔係出面普通既粒粒雞軟骨,呢隻軟骨部分大舊啲,仲會連少少雞肉,幾有咬口
🐥鹽燒雞心 $38 🐮鹽燒牛舌 $48
呢2款都正常發揮,overall黎講串燒幾高質👍🏻