2022-08-04 2416 瀏覽
▫️最近呢間酒店翻新重開🏨 連埋餐廳都一齊重開埋🤩 環境清幽舒服,入到黎真係有種渡假feel🍃🫖 Afternoon Tea Set $568 for 2▫️感覺上tea set都係走清新健康路線😌 因為好多健康食材🥙▫️首先有原味同葡萄乾scones,不過睇相都見到,其中一個葡萄乾scones焗得唔太靚🫣 無左葡萄乾同個型唔靚,仲一度以為係第2隻味黎🫠 配上諾曼地農場牛油🧈 同玫瑰花瓣醬🌹 估唔到食落又幾清甜幾夾😍▫️鹹點有煙燻三文魚多士配紅菜頭乳酪、藜麥松露芝士球、蜂蜜芥末火腿玉米卷、青檸慢煮扇貝配薄荷椰子香茅泡沫🥥 感覺好fresh好得意🫧▫️甜點開心果千層酥,好酥脆好好食🫔 玫瑰朱古力千層蛋糕偏甜少少🍫有機藜麥粗麥蛋糕就唔係好識欣賞喇🫣、香檳野莓啫喱好有香檳味,食完有種消滯既感覺🥂 仲有芒果紅桑子慕絲蛋糕同玫瑰花杯子蛋糕,食完真係要捧住個肚走🤰🏻▫️餐飲跟2杯illy咖啡或茶,要左black coffe & cappuccino☕️▫️最特別係‼️ 今次呢個tea set係同法國護髮品牌Lenor Greyl crossover💈 每份tea set都會放2份護髮體驗套裝,包括洗髮乳同hair

▫️最特別係‼️ 今次呢個tea set係同法國護髮品牌Lenor Greyl crossover💈 每份tea set都會放2份護髮體驗套裝,包括洗髮乳同hair mask💆🏻‍♀️ 數量有限送完即止🤫