2022-06-13 151 瀏覽
今日點選試食食物:🤤Smoked salmon sandwich 🤤Bulletproof coffee🤤Hojicha muffin 🍔Smoked salmon sandwich 唔講唔覺係生酮三文治😳厚厚既蛋沙律夾豐富既煙三文魚,麵包當然係生酮麵包☕️bulletproof coffee香滑,咖啡同油比例恰當,飲落唔會好油,放涼左再飲,都唔會感覺好油🍰Hojicha muffin 有surprise,一心預左食落會干爭爭,點知原來係流心😮 🩸食野前血酮值:2.6🩸食完約兩個鐘後血酮值:2.3🤩低左0.3可能飲左bulletproof coffee墊底?The Lob本身成間cafe都係標榜keto /低碳為主,所以下次再去做測試,食返同樣既食物,但唔飲bulletproof coffee,咁就知道關唔關杯咖啡墊底事啦😏💕值得讚一讚既係, 當我order bulletproof coffee時,店員會細心問一問了唔了解係咩咖啡總結:食物味道 🌝🌝🌝🌝🌝餐廳環境 🌝🌝🌝🌝🌝服務態度 🌝🌝🌝🌝🌝就腳程度 🌝🌝🌝🌚🌚生酮友適合值 🌝🌝🌝🌝🌝用餐時間 ♾️人均消費 $100-$190#thel
今日點選試食食物:
🤤Smoked salmon sandwich
🤤Bulletproof coffee
🤤Hojicha muffin

🍔
厚厚既蛋沙律夾豐富既煙三文魚,麵包當然係生酮麵包

☕️

🍰
Hojicha muffin
有surprise,一心預左食落會干爭爭,點知原來係流心😮

🩸食野前血酮值:2.6

就腳程度 🌝🌝🌝🌚🌚
生酮友適合值 🌝🌝🌝🌝🌝
用餐時間 ♾️
人均消費 $100-$190

#thelob #central #ketolife #ketomeals
2022-06-11