餐廳: 班蘭葉印尼餐廳
資訊:

2020-06-23 92 瀏覽
出去銅鑼灣有野攪,次次都唔知食咩好難得出得銅鑼灣就要試啲少食既野連鎖店返將軍澳都有,又想快快食完返屋企一search之下搵到呢間,就去試一試點知門口見到有個抗疫價menu,$50一個飯真係抵到爛入到去,位置唔多有少迫,有少少東南亞風既裝修其實就算佢冇做抗疫價,佢啲食物都唔算貴既,$70 80一個飯,我地最後揀左 巴東牛肉飯 抗疫價$50,同行者揀燒牛仔骨飯都係抗疫價 $50😂一來到,個飯比想像中大,我以為抗疫價會縮水🤣唔辣既,因為以前響觀塘巴士總站一間執左既小店食過,辣到我痴線,呢個唔辣,香料又足,好好味,對面個牛仔骨飯都燒得好味,牛仔骨好似唔係印尼野,佢燒完就成件事好印尼,最正係佢配個辣汁,勁辣,成件事印尼左,最後口多個外賣返屋企比姐姐食,佢都話正
出去銅鑼灣有野攪,次次都唔知食咩好
難得出得銅鑼灣就要試啲少食既野
連鎖店返將軍澳都有,又想快快食完返屋企
一search之下搵到呢間,就去試一試
點知門口見到有個抗疫價menu,$50一個飯真係抵到爛
入到去,位置唔多有少迫,有少少東南亞風既裝修
巴東牛肉飯
燒牛仔骨飯