2022-11-01 362 瀏覽
▫️其實一星期入面至少有4、5餐都會食湯粉麵🍜😋 車仔麵係我其中至愛之一,因為好多餸可以揀🤩▫️筲箕灣呢間車仔麵玻璃門前貼左好多名人合照同訪問,望落好似好勁咁👀 今晚屋企無煮飯,一於就黎試下係咪真係咁好食😎🍜 四餸一麵 $48▫️呢碗係呀媽既👩🏻 要左粉絲,索晒湯超入味😽 但而家打返出黎先發現,呀媽嗌既全部都係加工食物😹 魚腐、蟹柳、魚蛋😂 魚蛋索晒咖喱汁,就算咬落中間位置都有咖喱味😝 魚腐、蟹柳都好索湯,通菜好似係我叫呀媽嗌個菜食下佢先嗌埋😂🍲 淨三餸 $30▫️最近想減肥,夜晚都係食少啲澱粉質🤪 一上枱基本上淨係見到通菜🥬 份量十足唔呃秤🤣 蘿蔔煮得好淋好清甜🥕 滷水豬頸肉都煮得夠淋,但可能浸左湯關係唔太食得出滷水味🤫 加埋秘制辣醬連湯好惹味😋 淨三餸都夠晒飽😆🥤 可樂 +$3▫️嗌夠三餸一麵就可以用優惠價+$3換購汽水一罐🤭▫️味道唔算驚為天人,但價錢抵食足料,環境又坐得舒服,絕對可以encore😋

🍜 四餸一麵 $48

🍲 淨三餸 $30