私心珍藏已久嘅Cafe➡Classy Le Carré終於要推薦俾大家,無論食物、環境定服務都係100分,無可挑剔🎈雖然驚推薦咗俾大家後以後想食就要排更耐隊🙈但好餐廳係值得俾多啲人知道的🫸🏻🫷🏻我經常都飲Classy Blend Chocolate,同出面嘅朱古力好唔同,佢哋嘅可可粉濃度更高,入口帶甘,追求成人向嘅朱古力飲品依杯啱哂🍫簡單嘅一份小米鮮蝦羽衣甘藍沙拉適合唔太肚餓但又想食少少嘢時食,小米熟度剛好,軟硬適中,食完唔會有負擔🥗鍾意食意粉,我會力推九州福岡縣明太子三文魚籽扁意粉,醬汁由明太子同三文魚籽製成,濃郁順滑,食過嘅朋友都好喜歡🍝最後就係甜品,手製比利時窩夫伴新鮮香印提子,配上忌廉加雪糕,係令人舒服嘅水果甜味,香印提子自帶香水味,令人一食愛上🧇