2023-12-12 1224 瀏覽
La.Patisserie.BAZI 係灣仔有實體店,今日路經,就跑過來抱個蛋糕回家🫶🏻🫶🏻 蛋糕廚櫃非常吸引,由最經典的拿玻崙蛋糕, 到海綿蛋糕, 慕絲蛋糕,每款造型精緻優雅, 顏色搭配悅目😍😍. 灣仔店更有其他產品比客人選擇, 軟糖、朱古力、餅乾、曲奇等,連甘草檸檬都有😂😂 無論大小朋友見到都一定會愛上😍 .我就買咗個慕絲蛋糕🎂💫柚子蜜柑慕絲蛋糕 $488/2磅💫. 以柚子色為主色, 再配搭上新鮮草莓 顏色搭配非常賞心悅目。草莓🍓非常新鮮,而且好大粒,係真係好大粒😂😂 入口多汁新鮮,慕絲蛋糕非常香滑,入口係介乎雪糕與布甸之間,我非常大愛,柚子味好清香😍😍 水果蛋糕向來都係我心頭好, 這個以柚子造出來蛋糕,清香柚子味,再配搭上甜美蜜柑, 帶出酸酸甜甜的味道, 蛋糕面再放上新鮮草莓, 令到造型更見甜美可人💞💞
我就買咗個慕絲蛋糕🎂
💫柚子蜜柑慕絲蛋糕 $488/2磅💫