📌 蘇山雞飯 ▶️🦞龍蝦叻沙摻摻 叫左個一人份量真係好足料👍🏻有半隻龍蝦,店家好細心蟹鉗除咗幫你卜碎,並附上龍蝦鉗方便你整個蟹鉗肉出嚟😄龍蝦肉鮮甜彈牙👏🏻湯底極之濃郁💕豆腐卜吸晒湯汁 當中仲有魚片魚蛋菜等配菜🥬呢個摻摻賣相吸引,食完真係大滿足🍜 ▶️招牌海南雞飯🐔配左排骨茶 已經去咗骨既海南雞肉質勁滑💕油飯軟熟🍚佢個排骨茶非常足料一碗細細碗已經有四舊排骨👍🏻▶️脆炸鳳尾蝦春卷🦐 嚟到熱辣辣超鬆脆 點埋佢自家製嘅泰式酸辣汁,中和左熱氣油膩感覺▶️鮮油咖吔多士🍞超級超級邪惡🧈好大塊牛油麵包烤到鬆軟香脆,就算係邪惡都忍唔住食晒😋▶️乳酸蝶豆花梳打🍹飲品方面點做個開胃嘅乳酸飲品好特別,酸酸地好開胃蝶豆花顏色望落去好靚💜
📌 蘇山雞飯

龍蝦叻沙摻摻