2022-06-08 55 瀏覽
環境:裝修紅藍拼色青春有活力☺️雖然主力係做外賣,但店舖都有幾張枱for 人即時堂食特點:主力做美式卷物。 特點係份量大大份同埋餡料除咗有傳統刺身餡料外,仲有fushion 啲餡料,例如蘋果啫喱、黑松露蛋黃醬等等我今次食3號嘅SPICE ME UP同5號SEA MONSTER☺️兩款卷物都係即時製作😆而且廚房透明開夜,可以見到師傅係到製作都幾治癒😆 兩款卷物卷出嚟都係餡料畀飯粒多,夠晒足料☺️SPICE ME UP 主要以鰻魚作餡料☺️卷物因為有Apple Jelly, Spicy Mayo,所以入口酸辣甜好開胃SEA MONSTER就主要以蟹肉作餡料☺️入口比較咸鮮爽甜,清新之選

外賣自取