🌃聚會必到靚景酒吧餐廳🍹-平時同friend出街 我哋多數都揀銅鑼灣行街睇戲食飯乜都有🍿 呢排見到呢間餐廳ig post有埋rooftop live show勁好feel 雖然今次天氣關係無緣去到天台 不過室內個景都好錯 好適合同friend嚟吹下水chill下🤗-🍴生牛肉他他伴黑松露配十年陳醋 $168生牛肉他他配上陳醋獨特嘅香味好夾😳 如果可以配埋多士會更加正🤭-🥩澳洲M7和牛伴鵝肝醬 $498M7和牛冇令人失望 有牛味而且Medium Rare 入口軟嫩 有牛油香🤤 配埋鵝肝醬 味道更加豐富🤗-🐖香烤加拿大“保濕技術”豬鞍配伯爵茶汁 $368呢件豬鞍好有份量 厚肉得嚟keep住有汁 完全唔係有時喺餐廳食到嘅乾爭爭豬扒😌 值得一提伴碟嘅焦糖洋蔥同彩椒都好好味 希望有得加配😋-🍸Signature Cocktail嚟到餐廳酒吧緊係要試下啲Signature Cocktail😗 Menu見到每日3點至7點半係Happy Hour 有啲item仲接近半價 平日4點半至7點半仲有$178 Free Flow任飲😲 真係要bookmark定下次同班friend夾啱時間再嚟🫡-🍵Lost in
🌃聚會必到靚景酒吧餐廳🍹

香烤加拿大“保濕技術”豬鞍配伯爵茶汁

🍸Signature Cocktail
Signature Cocktail

🍵Lost in Kyoto $148
主要材料有氈酒 綠茶 牛奶等等🍸 飲落有啲似成人向嘅Matcha Latte 唔會太甜同大嗆 都幾順 啱晒飲一兩杯嘅朋友😂
🍍My Favorite $158
主要材料有氈酒 熱情果 菠蘿等等🍸 就咁睇材料都覺得清新 飲落好fruity有去咗沙灘嘅感覺🏝️ 兩層顏色好靚 打卡靚靚😉
📍#Arcadia
銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期30樓