一向都有買開呢度既咖啡,食物水準都ok,多數都係takeaway,但第一次坐底食先發現職員態度好差!我叫左個flat white同煙三文魚bagel,本來見冇咩人坐底就放左個背囊喺隔離位,後來有個外國客入來,就被告知最入面張櫈係唔可以坐(店入面無任何告示講明唔坐得),一位女店員就大聲叫另一個員工叫我拎開個袋,好似用呢個方式串返我放個袋喺度。點解同一個人唔可以直接同我講返呢?食食下見到兩位剛剛食完lunch既朋友,其中朋友喺我身旁坐底叫左野飲,另一位見狀亦坐底,打算傾兩句就返上公司。點知店員態度好差咁同冇買野既朋友講要買野先可以坐底,朋友十分尷尬離開後,我同另一位朋友仍然喺度食野,有位女店員同其他同事講,買件cake都得啦!其實我地三個係識既,相信café既staffs都見到。如果覺得冇消費就唔係客,咁我同一位朋友都買左野坐喺度,你地需要喺我地面前串返走左既朋友嗎?另外,希望你地唔好雙重標準,當日我都見到有客人冇order野坐底,不難發現店員係欺善怕惡,揀人出聲。如果白紙黑字寫得清清楚楚,每位坐底既人必須買野飲/野食先可以坐底,咪少啲拗撬囉。本來覺得去開既café 係黃店十分開心,但提醒

本來覺得去開既café 係黃店十分開心,但提醒大家某啲鋪頭態度可以好差。如果佢地都唔當負面評價係一回事,作為客人都唔洗再幫襯。