2024-04-25 121 瀏覽
食雲吞麵最重要嘅係乜?雲吞?麵?我自己覺得係個湯!!最愛大地魚嘅香味,如果有蝦子就仲正!🥰🤭當然韭黃都唔少得啦~今日嚟呢間,朋友話湯底好正!啲麵仲要爽口彈牙!肚餓都不得了~就大刷一餐啦!!🍜水餃幼麵:水餃一啖一隻,餡料新鮮~皮薄~筍絲、木耳絲非常爽口!仲有大蝦😍🦐調味適中,唔會好鹹…竹昇麵果然彈牙爽口!!湯底香濃…一箸一箸…食到唔停口!!🍝薑蔥鮮牛肉撈粗:牛肉非常滑~😍👍🏻就算唔落蠔油,齋薑蔥味都係一絕!!粗麵同樣爽口彈牙,套餐可以加兩個小食~蝦子生菜:蝦子滿滿~鋪滿生菜~十分香口!!完全唔使再落蠔油豉油,鹹鮮味令人回味無窮!!酥炸鯪魚球:靈魂一定係蜆介!!😍🤭👍🏻鯪魚球肉身彈牙厚實~口感一流!!炆豬手跟蘿蔔:豬手炆得非常入味,皮肉入口即化~滿滿的骨膠原!❤️😍蘿蔔先鮮嫩無渣,清甜可口!!要一讚嘅係薏米水👍🏻👍🏻:十分健康~淡淡薑汁味~薏米煙韌彈牙,仲要唔甜!一飲就知係健康飲品!!奶茶+豆漿:奶都算香濃,拍得住茶餐廳~豆漿亦都香滑~老細叫多個炸兩:腸粉皮比較軟糯,但係又有少少彈牙,賣相非常骨子~店內裝修陳設,完全唔似粉麵舖~開陽光亮!掛畫都好有文藝氣息~坐得舒服!店員服務好,有禮貌~所以

奶茶+豆漿:奶都算香濃,拍得住茶餐廳~豆漿亦都香滑~

店內裝修陳設,完全唔似粉麵舖~開陽光亮!掛畫都好有文藝氣息~坐得舒服!店員服務好,有禮貌~所以絕對可以翻兜!!

2024-04-24