DAY22 STEAK

🎀荃灣。貼心服務.即燒即食厚切牛扒🥩🎀🪄店名* #DAY22STEAK🔮地址* 荃灣聯仁街28號康睦庭園2座地下3號舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$561 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_荃灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵最近見到呢一間燒牛扒超多人介紹 所以忍唔住搵左一日去試下 晚餐時間都見到爆曬場 出面仲有好多人等位添 所以都令我地相當期待😆餐廳整體都幾寬敞 有沙發位及普通座位 不過繁忙時間都無得自行選擇😫入到舖頭就聞到好香既燒肉味 肚仔即刻打鼓🤓餐廳服務好貼心 見到我地有袋都幫我地用紙巾蓋住防止油汁飛濺🤗🍽️食物質素🍽️見到餐牌都有幾多款肉選擇 主要都係食牛肉為主 有肉眼,西冷,牛仔骨等 另外仲有羊架,三文魚及海鮮 滿足唔同人口味 之後仲可以加套餐 配湯及主食 份量感滿滿😇👀評分💖💖💖💖🪄厚切美國平鐵牛扒配黑松露牛油 +58配酥皮湯/薯條/大杯飲品 $216我就試左呢款店鋪出名既平鐵牛扒 第一次食呢一款牛 我覺得比較適合唔中意肥膩既人士食用 因為佢脂肪含量比較少 肉質
🎀荃灣。貼心服務.即燒即食厚切牛扒🥩🎀

🪄店名* #DAY22STEAK
🔮地址* 荃灣聯仁街28號康睦庭園2座地下3號舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$561 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖💖💖
我就試左呢款店鋪出名既平鐵牛扒 第一次食呢一款牛 我覺得比較適合唔中意肥膩既人士食用 因為佢脂肪含量比較少 肉質偏實 可以唔洗燒甘耐 口感更為優質!黑松露牛油味道好特別🤠另外配上即焗酥皮湯 湯帶牛肝菌味 幾好飲 而薯條系即炸曲薯條 飲品真係嚇親我 超級巨大杯 要用兩隻手托起佢😜

👀評分💖💖💖💖
🪄美國安格斯牛柳配香草牛油 +58配酥皮湯/薯條/大杯飲品 $256
而呢一款都幾厚身啵 肉質會比較呈現較多粉紅色 脂肪含量較多 所以肉質較滑嫩 牛味濃郁 咬落會爆發油脂香氣😍我個人更喜歡安格斯牛柳😋同樣我地都係加左酥皮湯set 飲品選擇左雜果賓治 份量都係容易令我地傻眼 好彩飲品甜度剛好!

👀評分💖💖💖💖💖
🪄花蜜雞翼$48
我地仲加左雞翼 味道甜甜地十分可口 雞翼份量大隻😍都幾划算~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️