為左去行don don donki,就黎左OP mall行下!行完donki一出去就見到呢間餐廳,見佢價錢適中,又好耐無食過片皮鴨所以就入去試下😂**********<北京填鴨> $168北京填鴨以呢個價錢黎講嘅話性價比算高,填鴨上枱嘅時候仲暖暖地,鴨肉唔算好肥,餑餑皮夠熱而且厚度適中,重點係有好多塊,所以包到好多嚿,啱曬鍾意食填鴨嘅朋友👍🏻**********<黃金四季豆> $74一上枱咸蛋陣味已經好濃烈,撈落四季豆好香,咸蛋控一定好鍾意!美中不中係啲四季豆無搣到啲根,搞到食落會有渣😩**********<麻辣海蜇> $60海蜇食落幾爽脆,份量都幾多,不過辣油好多,味道都幾辣下,唔食得辣嘅話可以叫蔥油海蜇🙊**********<高力豆沙(2件)> $24呢個唔推介,個皮無咩味同埋口感好實,好似食緊炸麵包咁,感覺唔太正宗🙄

<北京填鴨> $168
北京填鴨