餐廳: 初見
資訊:

其實已經第二次食😛 主打除左有石燒牛 仲有火鍋同其他日本料理 就連意粉都有~~ 不過黎到都一定係食主打😚.▫初見香草吉列牛 $128 差唔多枱枱都係揀依款😛 最特別應該係綠綠的香草味🌿炸衣 燒完外皮仲食到香脆感~ 吉列牛切得好平均 厚度剛好 我多數都係燒到岩岩轉色就食 有肉感之餘仲帶有嚼勁🤤 仲有岩鹽同醬油可以點 但我覺得唔點都已經好食😚跟餐會配埋溏心蛋同飯 前者都溏得幾入味 我加左$8轉烏冬 都幾大碗 仲有啲粟米粒同蔥花調味~~.▫安格斯牛肉鍋 $88依個真心幾抵嗌 牛牛既份量好多😍 紋路鮮明 油脂都豐富 食落幾有牛香 係滿足既味道😚 我地後來用黎石燒都好唔錯 燒完食落更加juicy😙 同樣地有個疑似味噌醬可以點😛味噌湯底唔會太鹹 仲有好多雜菜同丸子作佐料~ 我地仲加左隻蛋配飯🤭.總結,石燒依間性價比真係幾高 質素都幾好食😚充滿牛香既牛牛們🤤 建議大家好似我地咁一個石燒一個鍋 交叉咁食好唔錯😛 而且鍋物真係好抵 偷偷講 上次食龍蝦湯果個仲正🤭

▫初見香草吉列牛 $128

▫安格斯牛肉鍋 $88