講起藝人陳豪,大家都一定會諗到咖啡☕️仲係講究❣️有質素❣️要慢慢去品味既咖啡🤗咖啡師沖泡既位置係開放式,可以睇埋專業既沖泡過程🤩店內以灰色 • 白色為主色🤍座位有唔同既風格高枱/高櫈 • 𝐒𝐨𝐟𝐚🛋️整體感覺幾舒適😌~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪Italian Tiramisu Latte ($68/Iced 16oz) 鍾意食甜品🍰又鍾意飲咖啡☕️既朋友仔一定唔可以錯過😳(𝐀 𝐓𝐚𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐟 𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝐚 𝐂𝐮𝐩)咖啡師叫我可先試左表面𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮層🤎𝐌𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐩𝐨𝐧𝐞好𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲,連埋底下既咖啡一齊飲好順滑😚另有熱飲🔥版本可揀。不過我就比較建議揀凍飲🥤漸層咁靚 .▪Pour Over ($72/Hot 12oz) 店員會問你想要𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🌰定𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲🍊口味然後先俾鐵罐仔咖啡粉你嗅下岩唔岩心水👃🏻唔係只得𝟐種咁簡單/表面,係有成盤(𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲 • 𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲各有幾款👍🏻)最後我揀左帶有少少酒香🥃中烘既𝐒𝐚𝐥𝐬𝐚🤎𝐁𝐥𝐞𝐧𝐝 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞 : 𝐈𝐧𝐝𝐨𝐧𝐞𝐬𝐢𝐚 • 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚 • 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐦𝐛𝐢𝐚𝐓𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠
講起藝人陳豪,大家都一定會諗到咖啡☕️
仲係講究❣️有質素❣️要慢慢去品味既咖啡🤗
咖啡師沖泡既位置係開放式,可以睇埋專業既沖泡過程🤩

整體感覺幾舒適😌

咖啡師叫我可先試左表面𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮層🤎

另有熱飲🔥版本可揀。
不過我就比較建議揀凍飲🥤漸層咁靚

▪Pour Over ($72/Hot 12oz)
店員會問你想要𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🌰定𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲🍊口味
然後先俾鐵罐仔咖啡粉你嗅下岩唔岩心水👃🏻

最後我揀左帶有少少酒香🥃中烘既𝐒𝐚𝐥𝐬𝐚🤎
𝐓𝐚𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐨𝐭𝐞 : 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 • 𝐖𝐢𝐧𝐞𝐫𝐲 • 𝐋𝐚𝐲𝐞𝐫𝐞𝐝 • 𝐑𝐢𝐜𝐡 𝐁𝐨𝐝𝐲

▪American cheese cake ($58)
以𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞為主材料🧀食落芝士超濃郁,口感滑滑,蛋糕體帶少少濕潤😋

🔺店內有手沖咖啡工具 • 咖啡豆…零售商品🛒