藍色系嘅裝橫就係帶有一種神秘沉穩嘅感覺,吸引入去試一試同更深入嘅了解,嚟到佐敦呢間藍色為主調顏色嘅工業風咖啡店。環境空間感大 唔會設計到好逼,一個人又有自己嘅窗邊小角落,多啲人又可以坐大啲啲又有質感嘅大木枱。Wake Up Zombie有接骨木花Serum&Earl gray &檸檬汁&Espresso 好新奇嘅咖啡特飲,第二到真係未必飲到~飲品嘅面頭放桂花乾 ,味道入口少少酸酸甜甜,再慢慢有啡香茶味滲出,檸檬汁很出,好得意嘅配搭Burnt Cheesecake⭐ : 巴斯克芝士蛋糕最有驚喜﹗好好食💛 芝士蛋糕入口軟綿軟滑,而且唔會太甜,芝士味勁杳濃口感又好好,份量好精緻,咁好味如果再大份啲就好﹗ Latte拉花睇落都可以,飲落都易入口,啡味~一飲真係令人好治療喔﹗Croissant w/ parma ham & cheese :  (左)牛角包配Pama Ham 同芝士,牛角包鬆脆無比 有牛油香好香濃令人好開胃,加埋PAMA HAM 同芝士好享受,味道勁豐富﹗Pain Au Chocolat : 口感十分酥脆,牛油味香,中間夾咗朱古力,朱古力都唔會太甜~

Wake Up Zombie
好新奇嘅咖啡特飲,第二到真係未必飲到~

Burnt Cheesecake⭐ :
Burnt Cheesecake⭐

Latte
拉花睇落都可以,飲落都易入口,啡味~一飲真係令人好治療喔﹗

Pain Au Chocolat :
口感十分酥脆,牛油味香,中間夾咗朱古力,朱古力都唔會太甜~
Burnt Cheesecake⭐