呢間以前係圓方都食過 覺得幾唔錯所以有情意結想再食返 點知呢間令我有啲失望 啲野食冇以前咁好食 pancake就keep到質素既 但連服務態度都麻麻地就未必想再訪🤫傳統fish n chips其實炸得幾好食 但調味唔夠冇咩味 配埋個醬都可以接受既🐟漢堡幾好食啲料幾夾 不過就細個左少少 但我覺得兩塊包幾軟熟幾好食🍔炸雞翼中等啦炸得燶左啲 不過兩個醬都幾有水準幾特別😛黎就係因為念念不忘個pancake 好彩冇令我失望 唔似啲鹹點咁😢個pancake水準依舊 鬆軟同厚度適中 唔會好甜而且又有空氣感 就算係最basic呢個加埋butter同syrup已經好好食😻不過值得一提係我本身唔係order呢個佢又落錯單🤔幾杯milkshake都幾甜 不過足料味道又唔錯 我個人就最鍾意朱古力香蕉🤪肥仔野又有啲太甜 好邪惡但真係好正✨服務態度真係麻麻 啲員工冇乜笑容又唔夠主動 問多兩句又好似唔多耐煩 不過都肯幫我寫生日牌俾朋友既🤑
呢間以前係圓方都食過 覺得幾唔錯所以有情意結想再食返
點知呢間令我有啲失望