黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (棉登徑)
2019-12-14 122 瀏覽
今晚去左棉登徑呢間裝修好有日式居酒屋風格既餐廳食飯😚 食物選擇太多啦所以我地叫左好多野食😆去日本居酒屋必點嘅當然有甲羅燒同刺身 今次我哋就選擇左試海膽蟹味噌甲羅燒同埋活鮑魚刺身👅 店員會先放低甲羅燒比你影相先 然後就會拎走幫你燒😊加咗海膽嘅甲羅燒鮮味大大提高 真係好食好多停唔到口🤭 活鮑魚切成非常薄既剌身片 食得出好新鮮 唔使太多嘅調味已經好鮮味👍🏻然後就係我好鐘意食嘅小食 酥炸雞軟骨👅 呢度嘅雞軟骨炸得好香脆 加上青檸汁 令人食完一粒又想食一粒🙊我地仲叫左我黑門角切海鮮沙律 沙律有甜蝦 三文魚 油甘魚 蟹籽 不論刺身定沙律菜都好新鮮 配上甜甜酸酸嘅醬汁 超清新開胃😋主食我地就揀左黑門令三色丼同黑門大阪燒🤩 三色丼有呑拿魚 拖羅魚蓉 海膽 三文魚籽 蟹肉 蟹膏 蟹柳沙律 非常豐富😍 滿足晒你所有願望 仲要好新鮮好好食👍🏻 黑門大阪燒係木魚絲下有2塊豚肉 加上沙律醬當然好味道啦🌟

活鮑魚刺身

酥炸雞軟骨