2024-05-06 149 瀏覽
今次我哋嚟到銅鑼灣搵嘢食,講到近期好興嘅打卡美食📸,唔可以唔提望落勁邪惡忌廉咖喱日系撈烏冬🍜!舖頭嘅呢間分店位於時代廣場對面,交通都好方便🚇,而且望出去風景好開陽🏙️。.🍱套餐2 吉列牛定食($256)我哋揀咗呢款勁滿足嘅二人套餐✌🏻,一次過有得試吉列牛熱石燒烤🔥,同埋忌廉撈烏冬兩個打卡名物。吉列牛真係超級邪惡,肉嘅油花一路燒一路滲出嚟💦,放入口勁多肉汁。而且仲有四款醬汁可以點,我哋就最鍾意將黑松露醬同埋沙律醬撈埋一齊😝,又濃郁,又重黑松露香味。.🥘咖哩忌廉牛肉烏冬呢度嘅名物當然要試啦,有得揀牛肉或者雞肉,我哋揀咗牛肉🐮,切成方形嘅肉粒夠軟腍。日式甜咖喱嘅蔬菜香味🥗,同埋忌廉感覺好滿足,同時間比例控制得唔錯,口感滿足得嚟又輕盈😎,唔會太膩。.👅蒜片牛舌芯($58)我哋仲試埋呢度嘅小食🔥,大大片嘅牛舌厚切,配埋炸到金黃色嘅蒜片🧄,賣相好吸引。
🍱套餐2 吉列牛定食($256)
🥘咖哩忌廉牛肉烏冬
👅蒜片牛舌芯($58)
2024-05-01