2024-01-29 90 瀏覽
Avocado with Scrambled Egg Croissant 唔知係咪我太耐冇食過牛角包 覺得好好食!😹🤭外脆內軟!加埋滑蛋味道適中(唔會咸!)+勁滑嘅texture 冇得輸啦🥹牛油果又新鮮🥹😋好想知點解出親街食嘅牛油果全部都咁好食🤡(我自己買親個啲都唔好食🥱)總之三樣野好match好好食🥰. Tiramisu 整體我覺得屬於中上!🤭我無咩要求 總之好基本一定要有咖啡+酒味🤓我覺得兩個味並存而且幾特出 不錯🙊入口都幾wet!! 咁同page common比爭啲咩?我同同伴都覺得爭咗個cream~個cream如果軟滑就💯😆不過當然呢道價錢平啲!所以性價比都高😋.Iced Latte + Dirty ($48@1)本身試咖啡我多數會飲熱嘅🥹但當日真係太熱(好憎夏天的我🙏🏻) 逼於無奈之下都要揀凍cool down下😂揀咗nutty底 出乎意料幾好飲🤭個咖啡豆味係特濃牛奶下都好出!認可🤩🫶🏻

Tiramisu

Iced Latte + Dirty ($48@1)