開咗一年都未,所以裝修又新又好有特色,就算係二人座位都坐得好舒服!食物份量都好足夠,所以有食lunch好抵食呀!set lunch 包餐湯或者沙律同埋飲品一杯📌香芒魚柳北非小米沙律 ($148)除咗因為有芒果,令到賣相非常清新,魚柳竟然有兩大塊,份量非常足夠分享小米沙律除咗有小米之外,仲有青椒粒同紅椒粒,加上沙律菜,非常健康又容易入口👍🏼📌 鮮果沙律(+$28) 精選乳酪(+28)鮮果沙律🥗非常豐富,成杯有火龍果、士多啤梨🍓、哈密瓜、藍莓,娛樂就有奶橙、同埋楓糖合桃,啱晒水果控的我😋 Yougurt唔會太甜,要讚!📌 益生菌能量混合果汁 (+38)EMMA & TOMS出的~有澳洲蘋果、橙、菠蘿、香蕉、藍莓、熱情果、紫蘿蔔,甜度個人覺得會比較高,但佢主打天然同埋冇加精製糖,所以係健康嘅選擇!朋友叫左香蒜白酒煮蜆扁意($118),目測有超過15隻蜆,所以覺得好抵食,性價比高呀!💁🏼‍♀️服務:有加一,職員好樂意為你服務,我個朋友支湯羹俾人收咗,另一個職員好貼心就即刻俾返一支俾佢👍🏼🏡環境:坐得好舒服,樓底高,方便傾偈回頭指數(五星為最高)🌟🌟🌟🌟🌟

📌香芒魚柳北非小米沙律 ($148)

📌 鮮果沙律(+$28) 精選乳酪(+28)

📌 益生菌能量混合果汁 (+38)

🏡環境:坐得好舒服,樓底高,方便傾偈

回頭指數(五星為最高)
🌟🌟🌟🌟🌟

• 香芒魚柳北非小米沙律