巧得鍋

How Awesome
餐廳: 巧得鍋
資訊:

2023-06-03 503 瀏覽
今次又係響餐廳附近做嘢嘅朋友介紹可以食雞煲 燒肉同 刺身一次滿足三個願望既餐廳餐廳門口有少少隱蔽 不過都唔太難搵餐廳門口貼滿晒唔同明星介紹餐廳嘅嘢食一坐低店員就擺低咗個九格嘅醬料盤俾我哋落醬料 ($18 茶位加醬料)仲有蕎麥茶送上仲送上兩碟小食 係花生同埋蓮藕花生脆卜卜 蓮藕好爽脆用蒜蓉醃過睇過Menu之後 都係決定食雞煲😂😆叫咗個巧得招牌雞鍋 一隻雞 $238叫咗小辣啲雞好鮮嫩 好入味小小辣咁 食到停唔到口入邊有好多洋蔥加埋個芫荽好惹味😋😋😋😋自家太極墨魚釀冬菇 $88係鴛鴦色嘅墨魚滑釀係冬菇上邊墨魚滑好彈牙 原來同冬菇都幾夾之後雙拼咗 $58加$5即炸響鈴同埋嫰鴨血鴨血落去個雞煲嘅湯底真係好夾啲鴨血吸收晒個辣汁嘅味道咬落去好Juicy響鈴都好新鮮同埋叫咗一份萵筍 $38萵筍好翠綠放入個湯底淥下就食得 仲係好爽甜啲配料配上較早之前整嘅醬料醬料都幾好味😋見到隔籬枱有食燒肉下次真係要試吓先☺️最後仲送咗雪米糍俾我哋食原來每張枱仲有USB叉電位㗎
今次又係響餐廳附近做嘢嘅朋友介紹
可以食雞煲 燒肉同 刺身
一次滿足三個願望既餐廳
餐廳門口有少少隱蔽
不過都唔太難搵

餐廳門口貼滿晒唔同明星介紹餐廳嘅嘢食

一坐低店員就擺低咗個九格嘅醬料盤
俾我哋落醬料 ($18 茶位加醬料)
仲有蕎麥茶送上

仲送上兩碟小食 係花生同埋蓮藕