餐廳: 初見
資訊:

2018-12-18 190 瀏覽
初見--初初相見👁👁 有種以前有套日本漫畫《相聚一刻》嘅feel~ 咁啱又係食日本嘢~所以好自然行咗入去😁lunch價錢相宜,而且款式頗多All day breakfast都有🤭我哋每人叫咗一個餐首先黎個味噌湯先~我叫嘅壽司拼盤😍 賣相好得👍 刺身亦新鮮、大件👍 呢個價錢可以食到咁大件海膽、 拖羅、鮮蝦, 真係抵😙朋友叫呢個板燒雪花牛肉, 自己燒幾成熟~自己話事👍👍 仲配埋冬菇南瓜tim😙每個餐包一杯飲品🥤 朋友叫嘅係果茶茶包,佢話清清地幾好飲~見到佢promo緊A4日本黑毛和牛🐂 下次夜晚嚟試下先~
初見--初初相見👁👁

lunch價錢相宜,而且款式頗多

All day breakfast都有🤭
我哋每人叫咗一個餐

首先黎個味噌湯先~
初見壽司拼盤配味噌湯

板燒雪花牛肉配日式味素飯

每個餐包一杯飲品🥤 朋友叫嘅係果茶茶包,佢話清清地幾好飲~

見到佢promo緊A4日本黑毛和牛🐂 下次夜晚嚟試下先~