餐廳: 宮崎肉本舖
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-04-18 48 瀏覽
今日中午經過銅鑼灣,見到Sugar +有一間燒肉店舖:宮崎肉本舖好多人推薦,於是就到朋友來試試🤩一去到已經見到門口放滿左證書,即刻加左好多分,今次我地叫左午市半放題套餐,每位都係$398,食足90分鐘👍超級抵食和牛雪花超靚,油脂分泌旺盛🤩我地燒到7成熟左右,已經入口即融,超滿足😌除左和牛,店舖仲有超過30款小食提供,全部都可以用QR code落來,我地就叫左以下幾款來試:😈吉列廣島蠔睇得出即叫即炸,極之出色,咬落去肉汁爆曬出嚟😈松葉蟹肉茶漬飯用料上乘,好鮮甜😈自家製A5宮崎牛餃子(黑松露醬)餃子🥟超飽滿,肉餡仲要用上A5和牛,必叫之選😈山賊汁A5宮崎牛米餅超具特色,冇諗過米餅竟然可以同牛肉粒咁夾,再加上秘製山賊汁,別有一番風味😈宮崎肉本舖和風沙律/牛蒡漬/和風蕃茄沙律/胡麻豆腐菠菜沙律沙律同前菜都好新鮮同清爽,解膩一流, 唔經唔覺就食咗咁多前菜😈Calpis 乳酸梳打(白桃)果味豐富,解渴一流因為我哋係用OpenRice訂位,餐廳仲送咗甲羅燒俾我哋,蟹膏非常多🎉食完真係捧住肚走消費價錢:二人💰876,一人💰438餐廳名稱:宮崎肉本舖 (銅鑼灣)餐廳地址:銅鑼灣糖街25-31號Sugar

😈吉列廣島蠔
睇得出即叫即炸,極之出色,咬落去肉汁爆曬出嚟

😈松葉蟹肉茶漬飯
用料上乘,好鮮甜

😈自家製A5宮崎牛餃子(黑松露醬)
餃子🥟超飽滿,肉餡仲要用上A5和牛,必叫之選

😈山賊汁A5宮崎牛米餅

😈Calpis 乳酸梳打(白桃)
果味豐富,解渴一流

消費價錢:二人💰876,一人💰438

餐廳名稱:宮崎肉本舖 (銅鑼灣)
餐廳地址:銅鑼灣糖街25-31號Sugar+ 6樓
  • 蟹味噌甲羅燒