去年同friend一齊嚟嗰陣時諗住入去食,但係望到價錢覺得有少少貴,我今日得閒嗰陣時呢想食吓嘢見到有炸雞就去買咗返嚟第一次望到呢個價錢真係好貴然之後我就諗緊咁貴嘅嘢係咪要特別好味呢,Lunch嘅時候,買咗份麵啦,然之後等咗大概20分鐘左右拎返去食嗰一刻完全冇咩味道同埋價錢咁貴啲嘢又唔好食唔明,後尾諗返呢個係炸雞店,夜晚嘅時候又去買返炸雞食吓啦,都係難食又嗌咗份飯啦,比中午嘅更加難食食到一半都想嘔,唔明點解會有咁多客入去食?$102嘅飯仲冇自己屋企煮嘅好食,我唔明點解價錢咁高但係你啲嘢又唔係咁好喎,同埋夜晚去嗌嘢食嗰陣時我明明先去嘅嗰個適應點緊數,之後有個客過嚟埋單唔明點解佢會俾我先?我嗌外賣咁係跟住食唔通我就堂食啦我俾佢早去,但係佢會俾人哋先買單?
2023-12-03
20 分鐘 (外賣自取)