天氣時冷時熱,要食番啲熱嘢先有好心情。最近《NeNe Chicken》推出咗冬日暖意套餐,見咁抵玩即刻試下佢。冬日暖意套餐 $428海鲜魚糕湯麵配爐邊芝士|三色煎餅打頭陣係海鮮鍋,個鍋比平時出面打邊爐嘅仲更加天,因為爐邊係擺放熱熔芝士,拉絲嘅芝士真係令人食到停唔到口。而海鮮分別有青口、海蝦、仲有我最愛嘅蟹肉。煲出嚟嘅湯底都特別鮮甜。而三色煎餅分別對應三種唔同嘅味道,感覺都好新穎。蜂蜜牛油初雪炸雞|甜辣炸雞韓國最經典嘅口味就係蜜糖牛油,炸雞面頭嘅初雪就係芝士粉,雞身外皮香脆,食落有牛油香又勁多肉汁。而甜辣炸雞就一直都歷久不衰,辣中帶甜,令到人哋都好開胃。飲品方面就配搭草莓奶昔,充滿奶香和草莓嘅鮮甜味。玫瑰醬寬粉芝士鍋 +$28另外套餐加配$28就可以有芝士鍋,強烈建議試埋。NeNe Chicken (朗豪坊) (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊11樓30號舖

冬日暖意套餐 $428
海鲜魚糕湯麵配爐邊芝士|三色煎餅

蜂蜜牛油初雪炸雞|甜辣炸雞

飲品方面就配搭草莓奶昔,充滿奶香和草莓嘅鮮甜味。

玫瑰醬寬粉芝士鍋 +$28
另外套餐加配$28就可以有芝士鍋,強烈建議試埋。

NeNe Chicken (朗豪坊) (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊11樓30號舖