好耐無食ʜᴀʟᴀʟ ꜰᴏᴏᴅ了,呢樣野真係令人又愛又恨🤣 咁近西鐵站又可以放工嗰陣時嗌外賣返屋企食,無唔嗌嘅理由~ 而且呢間舖頭係香港人做老闆娘,全部嘢都係一手一腳自己整,超有心🫶🏻1️⃣ ʙʙǫ ꜰᴏᴏᴅ🍖呢度嘅串燒都唔少㗎,我就試咗雞肉串、羊肉串、燒雞翼、燒羊架、燒雞髀…… 如果想爽口啲嘅話,佢哋嘅雞腎串紅豬軟骨串都好正㗎😛咁多款入邊最欣賞嘅就係雞髀同羊架🤤因為大大件之餘,味道亦都好濃郁🥰2️⃣ 炸雞鎚🍗唔講真係會以為係普通野🫣 唔講都唔知原來呢個雞鎚係老闆娘經過多次嘅改良,先整到呢個咁靚嘅皮😍 外層嘅皮極脆,食落去仲有啲啲辣,唔食就走寶啦🤤3️⃣ 咖喱薯仔免治牛肉🥔食呢個一定要配埋ɴᴀᴀɴ ʙʀᴇᴀᴅ,將免治牛肉放喺煙煙韌韌嘅ɴᴀᴀɴ ʙʀᴇᴀᴅ上面🫓,先係最夾😛 免治牛肉嘅份量好多,唔使怕唔夠食🫣 薯仔就有四件,食落好爽口😚4️⃣ 咖喱角沙律🥗呀呢個係最多人嘅嘢食之一‼️ 除咗有咖喱角之外,呢個係有一大碗沙律㗎✨ 而家天氣熱熱地嗰陣時食,用嚟開胃就啱哂啦💯

1️⃣ ʙʙǫ ꜰᴏᴏᴅ🍖

咁多款入邊最欣賞嘅就係雞髀同羊架🤤

因為大大件之餘,味道亦都好濃郁🥰

2️⃣ 炸雞鎚🍗

3️⃣ 咖喱薯仔免治牛肉🥔