2020-03-03 2092 瀏覽
留意左呢間店一段時間,上次想黎食咁岩無開,今日同男友落樓下睇下有咩好食,見佢開左試下先😋本身睇OpenRice 見佢有車仔意粉自選配搭,覺得幾得意,但原來到選擇既時候,係會有選擇困難😂😂所以最後見到有套餐,都係叫套餐算🤓我同男友都叫左套餐,另外每人加左$35 upgrade 做龍蝦🦞忌廉湯,個湯好有龍蝦味,勁香,飲完個口仲留有佢既香味,滿足跟餐既蒜蓉多士,雖然細細塊,但好惹味,外脆內軟,蒜味唔會太over, Good!主菜意粉,配料充足,巴馬火腿順喉易入口,意粉既軟硬度適中,醬汁味道香濃。男友叫既西冷牛扒,熟度剛剛好,肉味濃。但唯獨薯蓉有少少腥味,似係自家煮既感覺,原薯仔味道。不過整體黎講,會再黎食既☺️
龍蝦忌廉湯

蒜蓉多士

牛肝菌、露荀、巴馬火腿扁意粉

西冷牛扒配薯菜

不過整體黎講,會再黎食既☺️

2020-02-25
蒜蓉多士