餐廳: TWIST & BUCKLE, Churros Specialists
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-09-20 608 瀏覽
9月要轉公司,所以都要準備散水餅🍰請同事食有同事介紹呢款churros,聽聞係尖沙咀分店要排隊先買到,所以就決定訂返公司同同事一齊開心share😝Churros 係南美街頭小食,Twist & Buckle亦都係全港首間Churros專門店👍🏻鋪頭服務非常貼心🩷,可以經官網online order,而且定時有做優惠😝落單後會收到confirm email,然後由落單到送貨🚚中間每一步都可以追蹤到👍🏻我總共orde左3️⃣6️⃣件,總共有9️⃣款,來到之後個盒仲係熱,一打開好香肉桂味同埋超colourful,影相📸️超靚👍🏻每盒有6️⃣件Churros,同3️⃣款醬料(分別係朱古力醬🍫,糖漿,榛子🌰醬)可以按需要添加~Churros原味係帶有肉桂味同表面有沙糖,再另外配上唔同口味朱古力醬同topping😋雖然係炸出來,但唔會食到成口油,但味道係偏甜,所以食一件已經有d漏😝因為訂多左,所以有d Churros食唔哂,留返第二日食,我地無加熱就禁食,都無油益味,只係無第一日禁脆,味道就無分別👍🏻👍🏻
9月要轉公司,所以都要準備散水餅🍰請同事食

2023-09-19