黑門水產すいさん (棉登徑)

KUROMON AQUATIC JAPANESE RESTAURANT (棉登徑)
2023-04-13 62 瀏覽
復活節假期間冇得去旅行,留港都想細味一下日式鮮味😊這日嚟到尖沙咀黑門水產食野。幸好我哋近六點到,過左七點就開始好多人見到好多人推介甲羅燒及魚生,我哋今日都主力食日式海鮮盛宴😊海膽蟹味噌甲羅燒滿滿蟹膏、蟹肉、葱花等嘅的蟹蓋,加入埋鵪鶉蛋,燒得好好味!味道鹹香,甘香,質地綿密,值得慢慢小口小口細味😊 剩下的又可放在梳打餅上拌住食,中和濃味。黑門令帆立貝伴魚子醬帆立貝好鮮甜,配埋海膽和魚子醬十分好食食。魚籽醬濃郁,入口甘香。黑門令極黑鮑海鮮太卷好豐富嘅太卷!極黑鮑味道濃厚,鮮甜,肉質爽身。岩手縣赤崎生蠔生蠔肥美多汁,加上香草嘅搭配,味道更佳。生蠔厚身滑潤,簡直是來自大海的牛奶😊極上大漁貝燒貝上載着豐富嘅海鮮,有貝肉、蝦、蠔、魚子等,好鮮味😊黑門令鰻魚漢堡上下層厚厚嘅鰻魚非常滋味,醬汁香濃,包住中間的甜蛋及壽司醋飯,十分滿足!奇異果梳打 及 赤子草莓梳打好清甜清新嘅梳打😊食到咁多嘅日式海鮮,呢日非常之滿足。
見到好多人推介甲羅燒及魚生,我哋今日都主力食日式海鮮盛宴😊

黑門令帆立貝伴魚子醬

黑門令極黑鮑海鮮太卷
好豐富嘅太卷!極黑鮑味道濃厚,鮮甜,肉質爽身。

梳打

黑門令極黑鮑海鮮太卷
貝上載着豐富嘅海鮮,有貝肉、蝦、蠔、魚子等,好鮮味😊

黑門帆立貝伴魚子醬

奇異果梳打 及 赤子草莓梳打
好清甜清新嘅梳打😊

食到咁多嘅日式海鮮,呢日非常之滿足。
梳打
黑門帆立貝伴魚子醬