呢間餐廳嘅風格幾特別\(//∇//)\入面有好多黑膠唱片、好大個bar檯,仲有DJ哥哥即場播黑膠唱片,聽歌嘅主題好懷舊但好舒服好有格調💿👨🏻‍🍳🤳🏻黑松露薯條係幼身薯條~炸得好脆,幾乎冇乜係淋左嘅薯條,而且份量好多,有滿滿一桶~ 不過佢嘅黑松露醬汁係另外沾,唔係炒埋入去個種😌都算幾好味👨🏻‍🍳🤳🏻炙烤雜錦香腸拼盤有幾款腸一齊上,有唔同味道,比較記得係有一款係辣味,當中比較少食嘅係糯米腸😂同想像中有啲燶邊嘅炙燒香腸有啲唔同😂有附上芥末醬搭配一齊食~👨🏻‍🍳🤳🏻酸奶油烤美國豬柳一份入面有三塊豬柳☺️雖然都係偏瘦嘅肉,但咬落唔會難咬或者感覺好柴,不過咬多幾啖之後會覺得如果肥多少少會口感豐富啲😂純粹係因為個人口味~建議配搭佢嘅醬汁一齊食!好fresh而且都幾夾😉👨🏻‍🍳🤳🏻深海紅蟹肉明太子卡邦尼扁意粉❤️‍🔥呢款意粉好好味值得推薦!😉醬汁包裹度好夠,每一啖都有濃濃嘅明太子卡邦尼醬,而且蟹肉好多,每一啖嘅口感層次都好豐富,鍾意食蟹嘅朋友必點!👨🏻‍🍳🤳🏻法式伯爵茶香朱古力上面有兩粒棉花糖係度😂配埋朱古力實在好邪惡,飲多幾啖有啲過甜嘅感覺😂要食返啲咸食中和下
呢間餐廳嘅風格幾特別\(//∇//)\

👨🏻‍🍳🤳🏻黑松露薯條