小米鮮蝦羽衣甘藍沙拉💋呢個係一個充滿田園口味嘅沙律,食到鮮蝦新鮮嘅海鮮鮮甜味,之後係小米健康煙靭嘅口感,仲有香脆嘅羽衣甘藍,味道都係清新田園風味,係一個非常稱職嘅沙律!牛角包窩夫👅呢個係一個餡料好豐富嘅窩夫,用牛角包去做主要嘅主食,牛角包焗得好香脆,上面放滿咗牛油果,明太子,蝦肉,成個感覺都好豐富,牛油果同明太子都係好滑身既口感,配上香脆嘅炸蝦,真係豐富嘅味道!蜜糖芥末香草醬|單骨雞翼🫦呢個係單骨雞翼,一個好惹味嘅小食,雞翼炸得好脆,係香脆嘅口感,再加上蜜糖芥末香草醬,味道好濃,甜甜地辣辣地,係有層次嘅味道!Iced White👃🏻呢個係咖啡,凍既咖啡,牛奶嘅比例唔會太多,主要都係咖啡嘅香味,咖啡好香醇,配上同樣好香好滑嘅牛奶,非常之好嘅配搭!
小米鮮蝦羽衣甘藍沙拉💋
牛角包窩夫👅