2024-04-25 118 瀏覽
係希慎廣場買完野,搵餐廳食Dinner就比門口餐牌既梳乎厘pancake吸引左入去😜 呢間鋪頭好特別,Crossover左Flipper's 同阿夫利,直頭可以一次過試晒呢3間餐廳既野食🤣⭐阿夫利: 柚子甘露沾麵 + 唐揚炸雞 (套餐: 包小食同一杯野飲)柚子甘露沾麵個汁好清新有柚子香味,沾麵軟硬度適中,好彈牙同埋好掛麵!叉燒肥瘦岩岩好,食落又唔太油膩🤗 炸雞炸得乾身外層香脆😋⭐J.S.FOODIES: 煙肉蛋漢堡轉秘製焦糖洋蔥用安格斯牛肉,食落口啖啖香濃多汁🤤配秘製焦糖洋蔥好特別,有淡淡既甜味!有驚喜配粗薯條(好耐無食過粗薯條)⭐Flipper's: 原味梳乎厘pancake識食既就梗係揀原味梳乎厘pancake🥰即叫即做,預要等20-25分鐘! 一拎上枱,見到3件厚度十足既熱辣辣脹卜卜,有空氣感既梳乎厘pancake超香蛋香味 🤩個cream仲要唔會太甜同覺得膩。鍾意食甜品既,絕對無可能抗拒到🥳

⭐J.S.FOODIES: 煙肉蛋漢堡轉秘製焦糖洋蔥

⭐Flipper's: 原味梳乎厘pancake