銅鑼灣希慎廣場最近多左好多餐廳,J.S.FOODIES亦都進駐左6樓,以日本美式風味pancake 、burger同意粉為主打,佢同人氣pancake店FLIPPER’S 屬同一集團,所以店內亦都會有FLIPPER’S 梳乎厘pancake供應,一眾FLIPPER’S 粉絲唔好因為FLIPPER’S 執左感到傷心💔,因為佢仲係度呀😍士多啤梨藍莓香蕉班戟🍓🫐🍌🥞FLIPPER’S 梳乎厘pancake 即叫即造,以低溫烘焙,製作時間需時25 mins,等到🤤,又香又fluffy 既梳乎厘pancake終於呈現係我眼前☺️,蛋味真係好香,配埋生果食真係無得彈食過好多間唔同品牌既梳乎厘pancake,始終都係覺得FLIPPER’S最出色最好味,百幾蚊食左陣風💨,但我真心願意卑😂

士多啤梨藍莓香蕉班戟🍓🫐🍌🥞
士多啤梨藍莓香蕉班戟