2015-05-09 4208 瀏覽
臨時轉地方食野,於是食lee 間,lee 間有好多非肉類食品選擇。初時訂兩位,侍應帶到我去到中途要除鞋,為免搞亂,對鞋會放入相對枱號locker, 二人位就比較擠逼,不過可以用mon 點菜。後來加多一位要轉枱,有驚喜地帶我地坐厚墊他他米,獨立一間房,仲有免費wifi, 所以一邊食一邊聽歌講左gum 耐有d 肚餓就叫野食:海帶微辣炒苣蒻: 辣得黎好食,苣蒻好爽,仲有獅子餃,海帶又唔太淋栗子奄列: 初初以為好甜,不過食落好多汁,多栗子蓉,似俾左好多燒汁,但似乎落左好多油,食完後塊鐵板令立立串燒: 有車厘茄,雞脾菇,紫薯,苦瓜仔,我地要鹽燒,haha 原來效果唔錯,望落好colorful意大利泡飯: 意大利飯泡係湯度,細細粒唔錯,入面有蜆肉,魷魚,都幾好食南瓜天婦羅: 又脆又好食,難得唔重味道豚肉木魚絲炒面: 面炒得好食,又唔會太乾身可惜食得飽,唔係就叫甜品la, menu 入面show 出黎好靚ga
講左gum 耐有d 肚餓就叫野食:
南瓜天婦羅: 又脆又好食,難得唔重味道
豚肉木魚絲炒面: 面炒得好食,又唔會太乾身

豚肉木魚絲炒面
左面串燒;右面天婦羅