餐廳: TWIST & BUCKLE, Churros Specialists
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
Churros (西班牙🇪🇸油炸鬼) 可以話係我呢個甜品控數一 數二鍾意食嘅甜品,因為佢嘅口感酥脆煙韌,好有咬口,啱曬我呢啲鍾意食香脆嘢又肆甜嘅人。TWIST & BUCKLE Churros 最正嘅地方係每一款都係以原味炸油條再加上自選配料/醬料,即叫即炸,每個 Churros 都係熱辣辣,再沾上玉桂砂糖 ( 抗拒玉桂味 記住掦聲走糖 📝) 之前住尖沙咀,我真係幫襯咗無數次😎 有時收工,買一件,打個靚卡,Yo ~ 食完好幸福💖,即刻精神返哂 😎其實有幾款味道我都好鍾意食嘅,最經常揀嘅味道就係 、 .... Etc.而 呢個味道係後期先出, 真心覺得係最正, 成為咗我嘅 Top one,開心果醬配上海量粒粒開心果仁碎 ~ 囗感100分💯 而開心果醬,滿滿開心果嘅味道,唔係嗰啲好鬼假嘅味道。至於雪糕新地杯🍧 我就食過一兩次, 因為full set 咁食就真係好飽下,雪糕味道其實都唔錯~奶味濃,亦正如好多網友講佢嘅雪糕真係溶得好快下。💙 TWIST & BUCKLE, Churros Specialists 💙📍尖沙咀漆成道南29-31號溫莎大廈地舖 📌 其他分店 📍北角電氣道180號

其實有幾款味道我都好鍾意食嘅,最經常揀嘅味道就係 [榛子醬🧉配香烤榛子碎]、 [半熟香烤棉花糖🍬] .... Etc.

而 [開心果脆脆 💚] 呢個味道係後期先出, 真心覺得係最正, 成為咗我嘅 Top one,開心果醬配上海量粒粒開心果仁碎 ~ 囗感100分💯 而開心果醬,滿滿開心果嘅味道,唔係嗰啲好鬼假嘅味道。

📍尖沙咀漆成道南29-31號溫莎大廈地舖
📌 其他分店