2019-07-06 129 瀏覽
朋友話「又怕會落雨,又怕會好曬,又想行下街,又想食好西」,👯‍♀️咁不如去又一城啦!好多朋友都話食J.S. Foodie會排隊排到傻,所以我今次18:00就到門口裝下先,發現係無人排既~ 🙈而我地2個人坐都無俾人安排坐吧枱位。「叫野食啦🤤,食班戟定漢堡好呢? 」話晒🇯🇵過江龍品牌,都係甜Pancake信心保證啦~ 👆White Rum Rasin Pancake $129首先是期間限定冧酒葡萄白班戟, 額外配埋冧酒拖肥汁。睇落係好高好大好靚,😣但我最後係食唔晒的, 食晒白棉花糖,食唔晒3層有點厚度的梳乎厘同班戟口感之間既班戟,但我諗唔鍾意酒味的可能會唔慣,係咪絕配就答你唔到,但味道唔伏,又唔算好好食。🤣👆Caramel Brownie Pancake $119另一款焦糖布朗尼雪糕班戟,似淋上焦糖汁配雪糕的熱香餅。班戟本身的味好香,咬落軟熟,同脆脆一會好夾,但係不得不提咖啡味雪糕呢個配角,因為佢令到呢個班戟無咁普通,唔會好突出好膩,中和下整體的甜味!

冧酒葡萄白班戟

👆
White Rum Rasin Pancake $129
首先是期間限定
冧酒葡萄白班戟, 額外配埋冧酒拖肥汁。

焦糖布朗尼雪糕班戟

👆
Caramel Brownie Pancake $119
,但係不得不提咖啡味雪糕呢個配角
,因為佢令到呢個班戟無咁普通,唔會好突出好膩
,中和下整體的甜味!

冧酒葡萄白班戟
焦糖布朗尼雪糕班戟